Merken Inbakerdoeken
Pacco Inbakerdoek

Pacco Inbakerdoek

Als je kindje onrustig is, dan kun je aan het consultatiebureau vragen of het een optie is om hem of haar in te bakeren met doeken. Inbakerdoeken helpen je baby om in slaap te vallen. Dit komt doordat inbakeren zorgt voor een veilig en geborgen gevoel. Zo geeft je kindje zich sneller over aan een goede en diepe slaap. Pacco inbakerdoeken zijn hierbij een goede keuze.

De inbakerdoeken van Pacco kun je gemakkelijk en rustig gebruiken om je baby in te bakeren. De doeken gaan met klittenband vast aan de voorkant. Daarnaast is de trappelzak ruim genoeg en biedt een Pacco inbakerdoek genoeg bescherming tegen het loswurmen van de armpjes.

Waarom juist deze inbakerdoeken?

Inbakerdoeken helpen ouders al enorm lang met het in slaap krijgen van hun kindje. Van oudsher gaat dit op een redelijk lastige manier, met behulp van twee doeken die je op een bepaalde manier moet vouwen. De kans dat je lieve kleintje dan de armpjes loswerkt, is dan aanwezig. Tegenwoordig zijn er kant-en-klare inbakerdoeken te koop.

Wanneer je inbakerdoeken van Pacco aanschaft kun je je kindje op een eenvoudige en snelle manier inbakeren. Deze inbakerdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende groottes – ze zijn dus geschikt voor elke fase van je baby.

X Wij gebruiker cookies. Als u gebruikmaakt van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. meer informatie ok