Merken Inbakerdoeken
Puckababy Inbakerdoek

Puckababy Inbakerdoek

Als je kindje onrustig slaapt kan het helpen om hem of haar in een inbakerdoek te wikkelen voor het slapengaan. Inbakeren kan helpen met het creëren van een regelmatig slaappatroon voor je baby. Dit komt doordat je baby zich veilig en vertrouwd voelt in een warme inbakerdoek.

De inbakerdoeken van Puckababy zijn eigenlijk slaapzakjes, die je baby op een fijne manier laten slapen. Ook deze slaapzakjes zogen ervoor dat je kindje niet bloot komt te liggen en dat de armpjes niet kunnen maaien. Ook niet onbelangrijk: de slaapzakjes zien er enorm lief uit. Het hele assortiment is in verschillende soorten, maten en kleuren beschikbaar. Zo kun je ook kiezen voor organic cotton Puckababy inbakerdoeken.

Puckababy inbakerslaapzakje

Als je het inbakeren wilt afbouwen, maar niet je baby direct los wilt laten slapen, dan kun je een inbakerslaapzakje van Puckababy overwegen. Deze zakjes zijn ook perfect voor wanneer het niet echt nodig is om je kindje echt in te bakeren, maar je je baby wel de geborgenheid wilt geven van het inbakeren.

De zakjes van Puckababy zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De kleinste variant is de Original Piep, en de opvolgvariant heet Original Mini. Daarop volgt de Puckababy Bag 4 Seasons – deze is voor kinderen tot 2,5 jaar.

X Wij gebruiker cookies. Als u gebruikmaakt van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. meer informatie ok