Merken Inbakerdoeken
SwaddleMe Inbakerdoek

SwaddleMe Inbakerdoek

Inbakerdoeken kunnen jou en je baby heel veel slapeloze nachten schelen. Door het gebruik van inbakerdoeken kan je baby makkelijker in slaap komen. Inbakerdoeken zijn vooral handig als je een onrustige baby hebt. Door het inbakeren met inbakerdoeken gun je je kindje een rustige en diepe slaap.

Dit komt doordat je baby lekker stevig ingepakt zit. Zo kan hij of zij niet met de armpjes maaien – dit is vaak een reden waarom kindjes wakker worden. Je kunt het luiertje van je baby makkelijk verschonen doordat je alleen het klittenband van de voetenzak open hoeft te maken. Dit betekent dat je niet steeds je kleintje in en uit hoeft te pakken.

Verschillende soorten

De SwaddleMe inbakerdoeken zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten. Zo heb je de SwaddleMe Pod, de SwaddleMe Original en de SwaddleMe Wrapsack. Elke SwaddleMe inbakerdoek heef zo zijn voordelen. Daarom is het goed om uit te zoeken welke het allerbeste bij jou en je kleintje past. Dit kun je doen door de leeftijd, het gewicht en de lengte van je baby te vergelijken met de voorgeschreven leeftijden, gewichten en lengtes per inbakerdoek. Zo maakt je de beste keuze voor je kindje en kunnen jullie allebei weer lekker slapen.

X Wij gebruiker cookies. Als u gebruikmaakt van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. meer informatie ok